Det er ikke meningen at vi skal gå rundt og have det dårligt fordi vi tror, at livet sker for os og at vi intet selv kan gøre, for at få det bedre.

Jeg hjælper dig med at give slip på de tanker, følelser, kropslige symptomer, overbevisninger og tillærte mønstre, som ikke længere tjener dig. Så du i stedet for kan påtage dig din egen autoritet og kraft og begynde at leve et liv, med bevidste og sande valg for dig selv.

Stress, Angst, depression, udbrændthed, meningsløshed, ondt i kroppen uden kendt årsag… Vores tidsalders symptomer for, at vi lever burde og skulle liv. Liv der ikke er vores.

Samtidig har vi som samfund skabt en kultur, der lader os tro, at vi kan fjerne alt det, der er ubehageligt.

Det kan bare ikke lade sig gøre, for livet er fyldt med både smerte og glæde.

Vi kan i stedet finde mening i det liv vi har, hvis vi får de rigtige redskaber til at navigere i alle livets facetter. Her kan jeg hjælpe dig.

Jeg kender din udfordring, for jeg har været der selv

Jeg har, som alle andre, også levet livet – på godt og ondt.

Min egen erfaring med angst tidligere i livet og en periode med voldsomme abstinenser efter lægeordineret psykofarmaka, ved jeg hvad det vil sige, ikke at kunne være i sin egen krop på grund af ubehag.

Da jeg begyndte at acceptere de kropslige fornemmelser, lærte at styre mine bekymrende tanker om min situation og fandt ud af hvad som er vigtigt for mig som menneske, fik jeg det langsomt bedre.

Derfor er det blevet min mission at hjælpe andre med samme problemstillinger. For det er muligt at ændre på.

Det er muligt at få livet tilbage.

Jeg vil glæde mig til at støtte dig i de livsforvandlende skridt, som du vælger at tage imod et mere let og glædesfyldt liv.

Med kærlig hilsen

Janni

Uddannet Psykomotorisk Terapeut og har flere efteruddannelser inden for faget.

Derudover er jeg Mindfulness-træner og arbejder med Metakognitive redskaber.

Jeg har specialiseret mig i stress, angst og depression.

Terapiformerne, jeg tilbyder, er beroligende, bevidstgørende og personligt udviklende- og kan bestå af både samtale, manuel behandling og kropsterapi.

Book tid online

Se her, hvordan jeg kan hjælpe dig

Individuelt forløb

Lær at tolke din krops reaktioner og få styringen tilbage i dit liv

Det ultimative udviklingsforløb der kombinerer krop, sind og tanker, så du kan leve dit liv med dybeste mening. Såvel med dig selv, som i dine relationer til andre mennesker.  

Læs mere om Individuelt forløb