Det siger mine klienter om deres forløb

“Søde Janni 💛 jeg har tænkt på at skrive til dig mange gange – bare for at fortælle at det går godt.

Det er virkelig ikke tit, jeg mærker angsten, og når jeg gør, glemmer jeg det hurtigt igen.”

Andrea | 22 år
Juli 2023

 “Jeg synes, at online metakognitiv terapi fungerer rigtig godt, fordi det er fleksibelt og kan foregå når det passer mig. Gennem forløbet har Janni været nærværende og jeg har følt mig set og hørt.

Janni har virkelig hjulpet mig med mine bekymringer med konkrete redskaber, og jeg kan mærke, at jeg har fået mere overskud og mere livskvalitet – og bekymringer fylder ikke længere i mit liv – og det er virkelig fantastisk.

Jeg vil anbefale alle et forløb med Janni, hvis bekymringer og overtænkning fylder i livet.”

Stinne | 30 år
Juli 2023

“Det er første gang jeg prøver et forløb, hvor det foregår online og jeg må sige, at det er langt bedre end jeg troede.

Det er for det første langt mindre angstprovokerende for sådan en som mig, som generelt er lidt utryg i nye ting og derudover sparer man selvfølgelig også en masse tid, da man blot kan gøre det hjemme på sofaen.

Og på trods af skærmen imellem, så kan man stadig sagtens mærke nærværet, så det går man absolut ikke på kompromis med.

Så alt i alt er det en super god oplevelse.”

Josephine | 29 år
Juli 2023

“Inden jeg mødte Janni, var jeg meget ængstelig. Jeg bekymrede mig for meget om andres meninger om mig, om hvordan folk så mig og jeg pleasede altid, for så vidste jeg at folk kunne lide mig.

Jannis sessioner gav mening for mig og min ADHD.

Jeg har lært at elske mig selv – idet ligger der også at passe på mig selv.
Jeg er blevet min egen bedste ven og dét har givet mig en masse selvtillid og selvværd, som jeg aldrig før har ejet.

Mine nye værktøjer hjælper mig i mødet med andre mennesker.
Det er en kæmpe forløsning og jeg føler at jeg har fået et nyt liv, idet mit tankemønster markant og mærkbart er ændret.

Der er ingen tvivl om, at jeg helt sikkert vil anbefale Janni – også til jer med ADHD, da det er første gang jeg kan mærke ændring i mit sind og i min krop efter mange års forskellige terapiforløb”.

Naya | 27 år
Maj 2023

“Jeg har i mange år døjet med OCD – i en svær grad. Jeg kan mægtigt godt lide at være ren – generelt meget hygiejnisk, døgnet rundt.

Min største skræk var bakterier. Og især bakterier der havde med afføring og generelt noget toiletrelateret.

Jeg vaskede meget hænder, gik meget i bad og min krop led under det. Men værst af alt, var jeg helt enormt psykisk påvirket af det. Så påvirket at jeg tit græd af ren frustration. Jeg kunne ikke slappe af i min krop før jeg havde fået de bakterier, jeg overbeviste mig selv om at jeg havde på mig, væk.

Over årerne har jeg arbejdet på det, meget. Bl.a. ved at bruge metakognitive teknikker – og det var inden jeg vidste sådan en form for hjælp, eksisterede. Selvfølgelig fulgte jeg ikke 100% de metakognitive strategier, men om ikke andet blev det bedre.

Jeg var nået til et sted hvor den smule OCD jeg havde tilbage var tåleligt og noget jeg kunne leve med. Jeg var nemlig helt overbevist om, at jeg ALDRIG ville komme helt af med min OCD, fordi jeg egentligt følte at det var blevet en del af mig – en del af det der gør mig til den jeg er.

Men jeg indrømmer gerne at jeg gerne ville slippe for at være styret uanset hvor acceptabelt niveauet var.

Jeg startede derfor på et metakognitivt forløb hos Janni og det var svært til at starte med. Strategierne bag metakognitiv terapi er egentligt meget nemme at forholde sig til. MEN det der er svært det er at forsøge at fjerne noget man føler er en del af en. Den skal lige ind og vende.

Metakognitiv terapi, som andet terapi, er hårdt arbejde. Man skal ændre sine vaner og det er sværere end man tænker. Men arbejdet er det værd i sidste ende. Jeg bruger nu teknikkerne hver dag og de hjælper.

Så hvis man som mig ikke er så meget for at snakke om sine problemer, men bare gerne vil leve livet fuldt ud på sine egne præmisser er metakognitiv terapi the way to go”.

Anne | 26 år
Marts 2023

”Jeg har nu afsluttet mit metakognitive forløb og kan kun sige, at det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv.

Jeg er en 35-årig mand, og jeg har beskæftiget mig med påtrængende og ukontrollerbare tanker og bekymringer i mange år, langsomt voksende i intensitet som tid gik.

I april i år besluttede jeg endeligt at tage affære og startede et online metakognitivt forløb med Janni på engelsk (hendes engelsk er fantastisk og vi havde ingen problemer med sprogbarrieren)

Forløbet er godt struktureret og jeg fik øvelser, som jeg skulle praktisere imellem vores møder.

Efter kun to møder oplevede jeg øjeblikkelig forbedring og ved slutningen af vores sjette og sidste møde, kunne jeg med stor overraskelse og glæde konstatere, at mine påtrængende tanker og bekymringer nu var faldet med 80 %. Ved at praktisere redskaberne, er jeg sikke på, at jeg nok skal nå helt i mål på egen hånd.

Som Janni siger: ”Tanker og følelser er ikke farlige. Det er blot forbigående hændelser i hjernen. Hvis du lader dem være, passerer de af sig selv. Ligesom et myggestik, du ikke klør i.”😊

Janni er meget tålmodig og erfaren, og sørger for, at man forstår, hvad man skal forstå.

Jeg er meget taknemmelig for de nye redskaber, så jeg ikke skal miste flere år af mit liv.”

Michele | 35 år
Maj 2022

”Jeg har i ca 12-15 år været på store doser Tramadol (stærkt smertestillende medicin) og har i mindst 6 år forsøgt at trappe ned og ud.

Jeg har hos egen læge forsøgt at få redskaber til at klare abstinenser og træthed som følge af nedtrapning.
Jeg fik aldrig nogen, for lægerne forstod ikke problemets omfang.

I desperation ringede jeg til Medicinrådgivningen, hvor Janni udover i egen praksis, også støtter og vejleder i udtrapning af receptpligtig vanedannende medicin.

Det gik hurtig op for mig at her havde jeg mødt en, der forstod og selv havde prøvet det jeg gik igennem lige nu.

Jeg startede op i et metakognitivt forløb hos Janni, og det første der skete var, at jeg fik fjernet ensomheden i at have det så dårligt.

Det næste var, at jeg opdagede via Jannis vejledning, at jeg selv kunne gøre noget.

Fokus blev flyttet og jeg begyndte at interessere mig for mit liv igen.
Angsten for at få det dårligt blev afløst af tanker om, at det ikke var farligt at have det sådan.

Det er faktisk naturligt i sådan et forløb. DET var for mig en vigtig oplevelse.

Jeg har nu været ude medicin i ca 4 måneder og har det rigtig godt og er aktiv i mit eget liv igen. Men jeg tør slet ikke spå om hvordan det ville have været uden Janni og hendes terapi, hjælp og viden.

Jeg kan varmt anbefale Janni og tøv ikke med at søge hjælp. Det kan kun blive bedre!!”

Ellen | 64 år
April 2022

”Mit forløb i metakognitiv terapi med Janni hjalp mig rigtig meget. Endda mere end forventet.

 Jeg er stadig i gang med at lære værktøjerne, så de sidder på rygraden, men allerede efter kort tid inde i forløbet, oplevede jeg øjeblikke, hvor jeg fik kontrollen tilbage, og de perioder kommer der flere og flere af.

Hvilken lettelse.

Idéerne og metoden i metakognitiv terapi, er på sin vis enkle og logiske, men de brød fuldstændig med den måde hvorpå jeg opfattede og håndterede mine tanker, følelser og bekymringer før.

Nu bruger jeg væsentlig mindre tid på at have ondt i livet, og meget mere tid på alt det jeg gerne vil.”

Victoria | 22 år
Februar 2022

”Vil lige vende tilbage til den videosession, vi havde den 26.4, og som jeg har haft kæmpestor gavn og glæde af siden.

Billedligt talt var det, som om Tinkerbell (hende den lille vingede fe fra Peter Pan) fløj forbi og dryssede tryllestøv på mig. Jeg havde i lang tid, som jeg fortalte dig, haft mistanke om, at alt det hæslige ubehag jeg oplevede, var abstinensrelateret, men det var blevet afvist af min psykiater.

Og selv om jeg var overbevist meget af tiden om min egen teori, på baggrund af den litteratur om abstinenser i forbindelse med brug og ophør af beroligende medicin jeg havde læst, så meldte tvivlen sig også med jævne mellemrum, for det var jo ”bare noget jeg selv havde fundet på”.

Og den tvivl er væk nu efter min samtale med dig, hvor du som fagperson, der til og med selv har prøvet det, uden tøven sagde, at du var enig med mig.

Sikken en lettelse!!

 Abstinenserne er der jo stadig, men jeg kan meget bedre tolerere dem og ubehaget nu, fordi tvivlen ikke nager, og jeg derfor ikke bliver ved med at spinde tanker rundt om dem.

Og de gode timer og dage bliver flere og flere, og intensiteten af abstinenserne aftager gradvist. Helt efter bogen, tænker jeg. 

Og hvis jeg på et tidspunkt skulle få brug for terapi, så ved jeg hvor jeg skal henvende mig, selvom vi bor i hver vores ende af landet.

Stor tak for hjælpen, siger jeg bare.”

Mette | 67 år
April 2022

”Janni gav mig troen på, at det er ok ikke at bekymre sig.

Jeg er ellers opdraget med, at som forælder skal man altid være bekymret.

Men igennem metakognitiv terapi forstod jeg, at det er slet ikke nogen hjælp for nogen.

Tak for det!”

Anonym | 50 år
Juni 2022

Det siger mine klienter om deres forløb

Flere udtalelser

“Søde Janni 💛 jeg har tænkt på at skrive til dig mange gange – bare for at fortælle at det går godt.

Det er virkelig ikke tit, jeg mærker angsten, og når jeg gør, glemmer jeg det hurtigt igen.”

Andrea | 22 år
Juli 2023

 “Jeg synes, at online metakognitiv terapi fungerer rigtig godt, fordi det er fleksibelt og kan foregå når det passer mig. Gennem forløbet har Janni været nærværende og jeg har følt mig set og hørt.

Janni har virkelig hjulpet mig med mine bekymringer med konkrete redskaber, og jeg kan mærke, at jeg har fået mere overskud og mere livskvalitet – og bekymringer fylder ikke længere i mit liv – og det er virkelig fantastisk.

Jeg vil anbefale alle et forløb med Janni, hvis bekymringer og overtænkning fylder i livet.”

Stinne | 30 år
Juli 2023

“Det er første gang jeg prøver et forløb, hvor det foregår online og jeg må sige, at det er langt bedre end jeg troede.

Det er for det første langt mindre angstprovokerende for sådan en som mig, som generelt er lidt utryg i nye ting og derudover sparer man selvfølgelig også en masse tid, da man blot kan gøre det hjemme på sofaen.

Og på trods af skærmen imellem, så kan man stadig sagtens mærke nærværet, så det går man absolut ikke på kompromis med.

Så alt i alt er det en super god oplevelse.”

Josephine | 29 år
Juli 2023

“Inden jeg mødte Janni, var jeg meget ængstelig. Jeg bekymrede mig for meget om andres meninger om mig, om hvordan folk så mig og jeg pleasede altid, for så vidste jeg at folk kunne lide mig.

Jannis sessioner gav mening for mig og min ADHD.

Jeg har lært at elske mig selv – idet ligger der også at passe på mig selv.
Jeg er blevet min egen bedste ven og dét har givet mig en masse selvtillid og selvværd, som jeg aldrig før har ejet.

Mine nye værktøjer hjælper mig i mødet med andre mennesker.
Det er en kæmpe forløsning og jeg føler at jeg har fået et nyt liv, idet mit tankemønster markant og mærkbart er ændret.

Der er ingen tvivl om, at jeg helt sikkert vil anbefale Janni – også til jer med ADHD, da det er første gang jeg kan mærke ændring i mit sind og i min krop efter mange års forskellige terapiforløb”.

Naya | 27 år
Maj 2023

“Jeg har i mange år døjet med OCD – i en svær grad. Jeg kan mægtigt godt lide at være ren – generelt meget hygiejnisk, døgnet rundt.

Min største skræk var bakterier. Og især bakterier der havde med afføring og generelt noget toiletrelateret.

Jeg vaskede meget hænder, gik meget i bad og min krop led under det. Men værst af alt, var jeg helt enormt psykisk påvirket af det. Så påvirket at jeg tit græd af ren frustration. Jeg kunne ikke slappe af i min krop før jeg havde fået de bakterier, jeg overbeviste mig selv om at jeg havde på mig, væk.

Over årerne har jeg arbejdet på det, meget. Bl.a. ved at bruge metakognitive teknikker – og det var inden jeg vidste sådan en form for hjælp, eksisterede. Selvfølgelig fulgte jeg ikke 100% de metakognitive strategier, men om ikke andet blev det bedre.

Jeg var nået til et sted hvor den smule OCD jeg havde tilbage var tåleligt og noget jeg kunne leve med. Jeg var nemlig helt overbevist om, at jeg ALDRIG ville komme helt af med min OCD, fordi jeg egentligt følte at det var blevet en del af mig – en del af det der gør mig til den jeg er.

Men jeg indrømmer gerne at jeg gerne ville slippe for at være styret uanset hvor acceptabelt niveauet var.

Jeg startede derfor på et metakognitivt forløb hos Janni og det var svært til at starte med. Strategierne bag metakognitiv terapi er egentligt meget nemme at forholde sig til. MEN det der er svært det er at forsøge at fjerne noget man føler er en del af en. Den skal lige ind og vende.

Metakognitiv terapi, som andet terapi, er hårdt arbejde. Man skal ændre sine vaner og det er sværere end man tænker. Men arbejdet er det værd i sidste ende. Jeg bruger nu teknikkerne hver dag og de hjælper.

Så hvis man som mig ikke er så meget for at snakke om sine problemer, men bare gerne vil leve livet fuldt ud på sine egne præmisser er metakognitiv terapi the way to go”.

Anne | 26 år
Marts 2023

”Jeg har nu afsluttet mit metakognitive forløb og kan kun sige, at det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv.

Jeg er en 35-årig mand, og jeg har beskæftiget mig med påtrængende og ukontrollerbare tanker og bekymringer i mange år, langsomt voksende i intensitet som tid gik.

I april i år besluttede jeg endeligt at tage affære og startede et online metakognitivt forløb med Janni på engelsk (hendes engelsk er fantastisk og vi havde ingen problemer med sprogbarrieren)

Forløbet er godt struktureret og jeg fik øvelser, som jeg skulle praktisere imellem vores møder.

Efter kun to møder oplevede jeg øjeblikkelig forbedring og ved slutningen af vores sjette og sidste møde, kunne jeg med stor overraskelse og glæde konstatere, at mine påtrængende tanker og bekymringer nu var faldet med 80 %. Ved at praktisere redskaberne, er jeg sikke på, at jeg nok skal nå helt i mål på egen hånd.

Som Janni siger: ”Tanker og følelser er ikke farlige. Det er blot forbigående hændelser i hjernen. Hvis du lader dem være, passerer de af sig selv. Ligesom et myggestik, du ikke klør i.”😊

Janni er meget tålmodig og erfaren, og sørger for, at man forstår, hvad man skal forstå.

Jeg er meget taknemmelig for de nye redskaber, så jeg ikke skal miste flere år af mit liv.”

Michele | 35 år
Maj 2022

”Jeg har i ca 12-15 år været på store doser Tramadol (stærkt smertestillende medicin) og har i mindst 6 år forsøgt at trappe ned og ud.

Jeg har hos egen læge forsøgt at få redskaber til at klare abstinenser og træthed som følge af nedtrapning.
Jeg fik aldrig nogen, for lægerne forstod ikke problemets omfang.

I desperation ringede jeg til Medicinrådgivningen, hvor Janni udover i egen praksis, også støtter og vejleder i udtrapning af receptpligtig vanedannende medicin.

Det gik hurtig op for mig at her havde jeg mødt en, der forstod og selv havde prøvet det jeg gik igennem lige nu.

Jeg startede op i et metakognitivt forløb hos Janni, og det første der skete var, at jeg fik fjernet ensomheden i at have det så dårligt.

Det næste var, at jeg opdagede via Jannis vejledning, at jeg selv kunne gøre noget.

Fokus blev flyttet og jeg begyndte at interessere mig for mit liv igen.
Angsten for at få det dårligt blev afløst af tanker om, at det ikke var farligt at have det sådan.

Det er faktisk naturligt i sådan et forløb. DET var for mig en vigtig oplevelse.

Jeg har nu været ude medicin i ca 4 måneder og har det rigtig godt og er aktiv i mit eget liv igen. Men jeg tør slet ikke spå om hvordan det ville have været uden Janni og hendes terapi, hjælp og viden.

Jeg kan varmt anbefale Janni og tøv ikke med at søge hjælp. Det kan kun blive bedre!!”

Ellen | 64 år
April 2022

”Mit forløb i metakognitiv terapi med Janni hjalp mig rigtig meget. Endda mere end forventet.

 Jeg er stadig i gang med at lære værktøjerne, så de sidder på rygraden, men allerede efter kort tid inde i forløbet, oplevede jeg øjeblikke, hvor jeg fik kontrollen tilbage, og de perioder kommer der flere og flere af.

Hvilken lettelse.

Idéerne og metoden i metakognitiv terapi, er på sin vis enkle og logiske, men de brød fuldstændig med den måde hvorpå jeg opfattede og håndterede mine tanker, følelser og bekymringer før.

Nu bruger jeg væsentlig mindre tid på at have ondt i livet, og meget mere tid på alt det jeg gerne vil.”

Victoria | 22 år
Februar 2022

”Vil lige vende tilbage til den videosession, vi havde den 26.4, og som jeg har haft kæmpestor gavn og glæde af siden.

Billedligt talt var det, som om Tinkerbell (hende den lille vingede fe fra Peter Pan) fløj forbi og dryssede tryllestøv på mig. Jeg havde i lang tid, som jeg fortalte dig, haft mistanke om, at alt det hæslige ubehag jeg oplevede, var abstinensrelateret, men det var blevet afvist af min psykiater.

Og selv om jeg var overbevist meget af tiden om min egen teori, på baggrund af den litteratur om abstinenser i forbindelse med brug og ophør af beroligende medicin jeg havde læst, så meldte tvivlen sig også med jævne mellemrum, for det var jo ”bare noget jeg selv havde fundet på”.

Og den tvivl er væk nu efter min samtale med dig, hvor du som fagperson, der til og med selv har prøvet det, uden tøven sagde, at du var enig med mig.

Sikken en lettelse!!

 Abstinenserne er der jo stadig, men jeg kan meget bedre tolerere dem og ubehaget nu, fordi tvivlen ikke nager, og jeg derfor ikke bliver ved med at spinde tanker rundt om dem.

Og de gode timer og dage bliver flere og flere, og intensiteten af abstinenserne aftager gradvist. Helt efter bogen, tænker jeg. 

Og hvis jeg på et tidspunkt skulle få brug for terapi, så ved jeg hvor jeg skal henvende mig, selvom vi bor i hver vores ende af landet.

Stor tak for hjælpen, siger jeg bare.”

Mette | 67 år
April 2022

”Janni gav mig troen på, at det er ok ikke at bekymre sig.

Jeg er ellers opdraget med, at som forælder skal man altid være bekymret.

Men igennem metakognitiv terapi forstod jeg, at det er slet ikke nogen hjælp for nogen.

Tak for det!”

Anonym | 50 år
Juni 2022