Svær start på efterskolen

Vores samtaler har hjulpet mig rigtig meget. Meget mere end jeg forventede og det er en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv.

Det var rart, at når jeg kom med et eksempel på, hvornår jeg føler mig lille eller går i panik, så gav du mig nogle konkrete ting, som jeg kan huske på at gøre, som hjælper. Noget af det vil jeg tage med mig resten af af mit liv er jeg sikker på. F.eks det med det lille barn i os alle, der skal passes og have kærlighed. Og det med, at man ikke skal leve ude i andre mennesker, men i sig selv.

Det har virkelig gjort en forskel for mig, fordi det er gået op for mig hvor vigtigt det er at være god ved sig selv. Jeg er meget taknemmelig for at du brugte tid på at hjælpe mig!

Victoria, 15 år / 23. oktober 2016

Højde-/dybdeskræk

Jeg er en meget ivrig kajakroer, men med det irriterende handicap at jeg led af angst for at ro på dybt vand. Noget der irriterede mig meget og jeg havde forgæves forsøgt at “overvinde” det uden resultat. Så mødte jeg Janni der tilbød tankefeltsterapi. Jeg kendte intet til behandlingen, men var villig til at give det et forsøg.

Behandlinger er stille og rolig – jeg skulle blot sidde og tænke på en oplevet angstfyldt situation mens Janni forsigtigt sidder og banker på akupunkturpunkter på hænder, brystkasse og ansigt. Spørger samtidig ind til om jeg oplever nogle reaktioner i kroppen. Det hele er meget trygt og godt.

Allerede et par dage efter opdagede jeg at jeg i tilgift på behandlingen også havde fået kureret min højdeskræk. Mht. min skræk for havdybder har jeg nu været ude på dybt vand i bølger mange gange uden det har rørt mig overhovedet – jeg har været helt ligeglad – hvilket er nyt og befriende for mig.

Jeg kan kun anbefale Janni og tankefeltsterapi.

Sanne Larsen / 7. juni 2017

Panikangst

I skrivende stund, har jeg lige haft konsultation med Janni.

Mit navn er Mia, og jeg har i over et år, været sygemeldt med svær panikangst, som kom via stress. Inden jeg mødte Janni, kom jeg ikke udenfor en dør og så nærmest ingen mennesker. Jeg var SÅ bange for angsten, for symptomerne, jamen faktisk for at mærke det mindste angst. Derfor blev jeg hjemme i trygheden. Men det fjernede jo ikke min angst.

I starten kom Janni hjem til mig. Jeg mærkede med det samme roen og omsorgen. Janni kunne sagtens forstå hvordan jeg havde det, hvorfor jeg havde det sådan, men pegede ikke fingre og gjorde det ikke forkert eller mærkeligt. Tværtimod. Alt er godt, som hun siger blidt.

Så i starten behandlede hun med tankefeltterapi, samtale, øvelser, mindfulness mm. Jeg begyndte relativt hurtigt at reagere positivt på Janni’s behandlinger, og begyndte at komme ud af huset noget mere. Køre ture, deltage i familie arrangementer, se veninder, mødt en dejlig fyr osv.

Idag var vi så for alvor ude og se tigerne i øjnene (angsten) Og det gik over al forventning. Vi kørte en tur ud til idrætsanlægget, kom lidt ind i fakta, kom på apoteket og shoppet creme, i kiosken efter tyggegummi OG i blomsterforretning og handlet blomster og planter. Alt sammen med minimal angst. Og når jeg mærkede angst, tillod jeg det at komme, brugte Jannis redskaber og så dæmpede angsten sig igen.

Jeg har kun fået 5 behandlinger af Janni indtil nu. Virkelig vildt hvad så få behandlinger har gjort for mig. Janni er det sødeste, rareste og mest behagelige menneske og hun får mine varmeste anbefalinger.

Jeg glæder mig til meget mere med Janni. Hun har plantet et solidt håb i mig, giver mig stærk opbakning og er den bedste at have med i denne proces jeg gennemgår. Jeg bliver den vildeste angst fighter, takket være Janni.

Sanne / 5. juli 2017