Længes du efter ro i nervesystemet og kærlig mad på tallerkenen?

Ro på nervesystemet

Tror du også at du vil få det bedre hvis du træner lidt mere, tjener lidt mere, løber lidt stærkere …. eller har du lyst til at prøve en anden vej?

På dette forløb vil du få enkle kropsterapeutiske øvelser der skaber ro i kroppen, mad der skaber ro i biokemien, og mindfulness der skaber ro i tankerne.

Sæt to dage af og bliv inspireret til at mærke, sanse, komme i kontakt med dit indre og finde den vej der er rigtig for dig.

 • Med de kropsterapeutiske øvelser vil du selv blive i stand til at skabe ro i et overbelastet nervesystem. Afspændingen som du dermed opnår vil få dit åndedræt til at flyde frit og du vil opleve ro i kroppen
 • Du vil tilberede måltider der ved hjælp af smage og dufte får gang i sanserne, når vi sammen laver den mad der skal nære os undervejs. Vi gør maden nem, lækker og nydelsesfuld. At nyde er med til at dæmpe din stress og uro.
 • Du vil blive inspireret til hvordan en gåtur kan laves om til en mindfuld vandring, hvor du lader indtrykkene fylde dig med ro og sanselighed. Når du er i dine sanser er du i nuet og tankerne stilner af. Du vil kort blive introduceret til hvordan du ellers kan bruge mindfulness i din hverdag.

Øvelserne, maden og vandringen kan du tage med hjem og bruge, så du er klar til at lære endnu mere, når vi 4 uger senere mødes igen.

Hvornår:
Lørdag den 4. november kl. 9.00 – 16.00
Lørdag den 2. december kl. 9.00 – 16.00

Hvor:

Himmelbjerggaarden – fordi vi der kan finde små fine oaser, hvor naturen kan nydes i fred og ro.

Himmelbjergvej 11
8682 Ry

Profil Janni

Janni Pedersen

Psykomotorisk terapeut, mindfulnesstræner og Tankefeltterapeut

Indehaver af UdenOmveje

www.udenomveje.dk

 

Dorthe Knudsen

Kostvejleder

Blogger på www.sundsans.dk

 

 

 • Pris: Kr. 1.495,00 for begge dage inkl. forplejning og lukket facebook gruppe mellem kursusdagene
 • Tilmelding: Via mail: janni@udenomveje.dk med navn og telefonnummer senest onsdag den 25. oktober kl. 20.00 og samtidig betaling på mobilepay 50 98 64 28 eller bankoverførsel til  kontonr.  8113 – 74 34 814
 • Medbring: Liggeunderlag, tæppe og evt. en pude

… lige lidt flere ord …

 • Du vil møde to engagerede og erfarne kvinder der med kærligt nærvær vil guide dig igennem forløbet. Det bliver et lille eksklusivt hold med 8 deltagere, og vi vil have fokus på mindre snak, mindre handling og fokus på oplevelse
 • Du vil naturligvis blive forkælet med fantastiske økologiske råvarer og en smuk natur …. lige til at blive glad i låget af
 • Du vil blive inviteret ind i en lukket facebook gruppe, hvor deltagerne kan have kontakt og dele erfaringer mellem de to kursusdatoer.

2 tanker om “Længes du efter ro i nervesystemet og kærlig mad på tallerkenen?

  • janni.post@gmail.com siger:

   Hej Liselotte
   Så fandt jeg din besked, men det var lidt kringlet, for det er første gang jeg modtager en besked på min nye hjemmeside:-)
   Der står i opslaget, at tilmelding foregår via mail til janni@udenomveje.dk med navn og telefonnummer, samtidig med betaling via MobilePay til 50986428 eller bankoverførsel til konto 8113-7434814.
   Hvis I gør det, lover jeg at svare tilbage:-)

   Kh
   Janni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *